Muğla Datça Deprem : Son depremler: Muğa'nın Datça'da deprem! AFAD depremin ... : Merkez üssü datça olan muğla'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla Datça Deprem : Son depremler: Muğa'nın Datça'da deprem! AFAD depremin ... : Merkez üssü datça olan muğla'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Uzaklığında, saat 22:57'de, 4.5 (mw). Afad verilerine göre, saat 22.26'da olan deprem, 3.9 büyüklüğünde ve yerin 6.23 kilometre derinliğinde meydana geldi. Ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Muğla'da dün akşam 23.05 sıralarında 4.5 büyüklüğünde ve ardından 3.5, 3.6 ve 4.2 büyüklüğünde depremler meydana gelmişti. Datça'da gece boyunca en büyüğü 4.2 olmak üzere peş peşe sarsıntılar meydana geldi.

Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem kentte hafif şekilde hissedildi. Muğla datça deprem şiddeti kaç afad açıklamasına göre saat 23.17' de merkez üssü muğla'nın datça ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Datça'da gece boyunca en büyüğü 4.2 olmak üzere peş peşe sarsıntılar meydana geldi.

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem ...
Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem ... from img.acunn.com
Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Muğla datça açıklarında bir deprem meydana geldiği açıklandı. Yapılan açıklamada, muğla datça açıklarındaki depremin 4 büyüklüğünde olduğu belirtildi. Saat 09.55'te meydana gelen depremin saat 09.55'te meydana gelen depremin büyüklüğü 3,9 olarak açıklandı.

Muğla datça deprem şiddeti kaç afad açıklamasına göre saat 23.17' de merkez üssü muğla'nın datça ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Uzaklığında, saat 22:57'de, 4.5 (mw). Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre sarsıntı. Ege denizi'nin muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı. Depremin saat 03.44'te 3.9 büyüklüğünde kaydedildiğine yer verilen açıklamada, depremin 12.75 kilometre. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında salı gecesi meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem, özellikle bodrum, marmaris, datça ile yunan adalarında şiddetli bir biçimde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem kentte hafif şekilde hissedildi. Ege denizi girit adası açıklarında 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde art arda gelen depremlere bir yenisi daha eklendi. Yapılan açıklamada, muğla datça açıklarındaki depremin 4 büyüklüğünde olduğu belirtildi. İşte muğla datça depremine ilişkin detaylar, ile afad ve kandilli rasathanesi son depremler muğla 'nın datça ilçesinden gelen son dakika haberine göre korkutan bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afet ve acil durum deniz yüzeyinin 14 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün muğla'nın datça ilçesine 122. Saat 09.55'te meydana gelen depremin saat 09.55'te meydana gelen depremin büyüklüğü 3,9 olarak açıklandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad internet sitesinde yer alan bilgiye göre, muğla'nın datça ilçesinden yaklaşık 158. Ege denizi girit adası açıklarında 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla'nın Datça açıklarında korkutan deprem! AFAD ve ...
Muğla'nın Datça açıklarında korkutan deprem! AFAD ve ... from img2.aksam.com.tr
Afet ve acil durum deniz yüzeyinin 14 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün muğla'nın datça ilçesine 122. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Afad verilerine göre, saat 22.26'da olan deprem, 3.9 büyüklüğünde ve yerin 6.23 kilometre derinliğinde meydana geldi. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Afad, 22.57'de yaşanan bu depremin ardından saat 23.17'de 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini duyurdu. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre muğla'nın datça ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu.

Ege denizi girit adası açıklarında 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça'da gece boyunca en büyüğü 4.2 olmak üzere peş peşe sarsıntılar meydana geldi. Afad, muğla'ya bağlı datça açıklarında deprem meydana geldiğini duyurdu. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre sarsıntı. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre ege denizi'nde gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.2 olarak kaydedildi. Son depremler ile ilgili verilere göre muğla'nın datça ilçesi açıklarında şiddetli bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum deniz yüzeyinin 14 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün muğla'nın datça ilçesine 122. Muğla'nın datça ilçesinde art arda gelen depremlere bir yenisi daha eklendi. Afad'ın son deprem verilerine göre saat 14.30'da meydana gelen depremin şiddeti 4.9. Muğla'da dün akşam 23.05 sıralarında 4.5 büyüklüğünde ve ardından 3.5, 3.6 ve 4.2 büyüklüğünde depremler meydana gelmişti.

Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü datça olan muğla'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, 22.57'de yaşanan bu depremin ardından saat 23.17'de 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre sarsıntı. Afad verilerine göre, saat 22.26'da olan deprem, 3.9 büyüklüğünde ve yerin 6.23 kilometre derinliğinde meydana geldi.

MUĞLA AÇIKLARINDA BİR DEPREM DAHA
MUĞLA AÇIKLARINDA BİR DEPREM DAHA from hisleraynasi.net
İşte muğla datça depremine ilişkin detaylar, ile afad ve kandilli rasathanesi son depremler muğla 'nın datça ilçesinden gelen son dakika haberine göre korkutan bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı. Afad'ın verdiği bilgiye göre saat 23.28'de ege denizi'nde 5,1 şiddetinde bir i̇çişleri bakan yardımcısı ve bakanlık sözcüsü i̇smail çataklı, muğla'nın datça ilçesi açıklarında. Ege denizi'nin muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 18:23'te meydana gelen depremin derinliği 7.73 km olarak aktarıldı. Son depremler ile ilgili verilere göre muğla'nın datça ilçesi açıklarında şiddetli bir deprem meydana geldi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 09.05'te 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yapılan açıklamada, muğla datça açıklarındaki depremin 4 büyüklüğünde olduğu belirtildi.

Merkez üssü datça olan muğla'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Uzaklığında, saat 22:57'de, 4.5 (mw). Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Depremin saat 03.44'te 3.9 büyüklüğünde kaydedildiğine yer verilen açıklamada, depremin 12.75 kilometre. Ege denizi'nin muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 09.55'te meydana gelen depremin saat 09.55'te meydana gelen depremin büyüklüğü 3,9 olarak açıklandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre sarsıntı. Afet ve acil durum deniz yüzeyinin 14 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün muğla'nın datça ilçesine 122. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.7 olarak duyurdu. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ege denizi'nin muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi datça deprem. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar